Holograf[V=]

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos

Holograf[V=]

Mesaj Scris de Admin la data de 25.02.06 19:11

Rezumarea primului mesaj :

Holograf


Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.01.15 13:59, editata de 29 ori
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos


Dan Bittman: "Sunt mulțumit cu ce mi s-a întâmplat"

Mesaj Scris de Admin la data de 25.03.09 8:32

Dan Bittman: "Sunt mulțumit cu ce mi s-a întâmplat"
Aproape 30 de ani, pe scenă, alături de Holograf. O viață plină de amintiri, sentimente, dor, împliniri. "Trăiesc în echilibru și cosider că trebuie să ne cunoaștem limitele pentru a fi fericiți". Dan Bittman
Jurnalul Național: "Anii trec, nimeni nu îi mai oprește și mă-ntreb ce a fost în urma mea..." sunt versuri dintr-o piesă a voastră, a trupei Holograf. Ce a fost în urma lui Dan Bittman?

Dan Bittman: O viață de om, normală, foarte puțin ieșită din comun, chiar dacă a fost cel mai adesea "sub lupă", în văzul mulțimii, pentru că, de fapt, asta a fost meseria. Sunt atât de multe de povestit... nici nu știu cu ce să încep: cu perioada anilor '80, cu cea de după '90, cu Costineștiul, cu anii de după... e greu de spus. La un moment dat, m-a mai rugat cineva să povestesc și n-am să uit niciodată, pentru că am fost "acuzat" de faptul că nu făcusem nimic în anul respectiv. Prin urmare, am tras linie și am observat că făcusem multe. De atunci, în fiecare an fac acest lucru și nu pot spune că m-am plictisit, dar dacă ar fi să vorbesc despre lucruri cu adevărat importante, aș vorbi despre Alex, fiul meu cel mare, despre Patrick, despre Mark, despre Liliana. Pe plan profesional am lăsat multe în urmă, am multe amitiri, adică anii '80 de când m-am apucat din întâmplare de muzică, lucru pe care îl fac până în ziua de azi.

Cum au trecut anii peste tine? Știu, o viață nu ne este de ajuns să trăim ce-am dori noi, însă ai reușit să realizezi măcar jumătate din ce ai visat sau din ceea ce ți-ai propus?

Cred că au trecut frumos anii... n-au fost perioade fără turnee sau acțiuni. Am lansat piese, am scris muzică pentru oameni, am cunoscut oameni interesanți și ni s-au întâmplat lucruri bune. Chiar mi-au fost depășite așteptările pentru că, poate, atunci când m-am apucat de muzică nu mă așteptam să fac atât de multe lucruri. Sunt mulțumit! Nu pot spune că aș dori să trăiesc în altă parte decât acolo unde sunt acum. Trăiesc în echilibru și cosider că trebuie să ne cunoaștem limitele pentru a fi fericiți.

Holograf a scos o piesă nouă... "Primăvara începe cu tine". Care este povestea ei?

M-am gândit că după atâta iarnă și frig, după doi ani în care Holograf a consumat albumul "Pur și simplu", era timpul ca trupa să dezghețe inimile și să dea oamenilor o piesă de primăvară, să relanseze trupa Holograf și să readucă viață și căldură în inimile publicului. "Primăvara începe cu tine" este, mai degrabă, rezultatul lunilor friguroase pe care le-am trăit. Îmi place primvăra, poate și pentru că sunt născut în acest anotimp, iar piesa este ca o revenire la viață după hibernare.

"Primăvara începe cu tine" dă și titlul noului vostru album. Un Besf of. Care-ți sunt cele mai dragi amintiri legate de ceea ce înseamnă Holograf?

Mă leagă o grămadă de amintiri de Holograf și îmi e greu să dau acum un anumit exemplu. În 25 și ceva de ani de când fac parte din această trupă, s-au întâmplat o grămadă de lucruri frumoase. Nici nu știu ce perioadă să evoc, cea din Londra sau Olanda, sau cea de imediat de după Revoluție când am fost în Coreea de Nord și am văzut ce ne-ar fi așteptat pe noi dacă am fi rămas sub același regim...

Dacă ai da timpul înapoi, ce ai încerca să retrăiești? Ori poate să "repari"...

Nu m-am gândit niciodată că aș vrea să schimb ceva. Probabil că am greșit și eu ca oricine altcineva și sunt momente când aș da timpul înapoi ca să cer scuze. De multe ori revăd acțiunile și greșelile pe care le-am făcut în timp și aș spune că foarte multe dintre ele s-au întâmplat din cauza decalajului dintre mine, timp, oameni și situații. Însă asta este viața mea și sunt mulțumit cu ce mi s-a întâmplat.

Pe tine amintirile te dor?

Unele da. Dar e o durere plăcută. De multe ori, amintirile legate de persoanele dragi, iubite sunt vii. Îmi face plăcere să îmi aduc aminte de momentele frumoase, de persoane frumoase, de oamenii cu care am avut contact de-a lungul vieții. Sunt momente când retrăiești amintirile. Mai nou, însă ele sunt filtrate prin prisma lui Alex, fiul meu cel mare. Prin el îmi aduc aminte de mine, de lucrurile pe care le făceam în copilărie și am așa o senzație de purgatoriu, purgatoriu în sensul că îmi dau seama de cele bune și rele, prin retrăirea întregii vieți și a copilăriei. În astfel de momente, îți vine să ceri iertare pentru că nu totdeuna ai fost la înălțimea așteptărilor sau nu ai fost atent și ai greșit cu sau fără voia ta.

Holograf, una dintre cele mai de succes și longevive trupe muzicale din România. De ce acum un Best of? Nu-mi spune, te rog, că v-ați gândit să lăsați, puțin câte puțin, cortina...

Nu este vorba de a lăsa cortina. Muzică poți face la orice vârstă, însă e vorba despre faptul că muzica și industria muzicală s-au schimbat mult. La fel și condițiile în care se face muzică. Nu mai suntem pe vremea când realizai un album, îl lansai, ajungea în magazine, iar publicul îl cumpăra. Acum totul este piratat, din momentul doi al lansării unui album.

S-a schimbat modalitatea de a face și comercializa muzica peste tot în lume. Ne-am gândit și noi la asta și, urmând exemplul artiștilor de peste hotare, facem concerte care să ne susțină albumele. Oamenii cumpără bilete și, astfel, totul merge înainte. Muzica a făcut un pas înapoi, se vinde din ce în ce mai puțin. Noi ne-am gândit să dăm publicului o piesă nouă, împreună cu încă 15 melodii frumoase ale Holografului, 15 balade, iar în toamnă ne-am gândit să lansăm un album similar, dar cu piese rock. Nu știm exact ce va urma, însă e cert că acum se muncește altfel în muzică.

Dan Bittman... copiii tăi ascultă Holograf?

Da, spre surpinderea mea ascultă, iar Patrick este unul dintre cei care ascultă cu multă plăcere. El este atent la versuri și o roagă frecvent pe mama lui să îi pună Holograf când sunt în mașină. Dar nu numai Holograf ascultă; Alex, spre exemplu are o pasiune pentru tobe, iar Patrick pentru pian. Chiar acum a început să ia lecții de pian, iar Mark... deocamdată se joacă.

Care a fost cea mai frumoasă dovadă de prietenie pe care ai primit-o din partea colegilor de trupă?

Faptul că m-au suportat toți anii aștia, că au fost alături de mine, că mi-au fost prieteni adevărați, prieteni care au acceptat să fie chiar nași pentru cei trei copii ai mei. Edi Petroșel i-a botezat pe toți cei trei fii. Ce poate fi mai frumos decât să ai o familie de prieteni?

Ai putea acum, pe loc, să compui trei versuri care să comprime, atât cât se poate, viața ta?

Nu știu dacă chiar pe loc, dar aș putea spune... "Ce rost ar avea viața, dacă n-ai știi ce e moartea?/ Ce rost ar avea viața, daca n-ai știi ce e dragostea?/ Ce rost ar avea viața, dacă ai știi toate răspunsurile dinainte?."
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman, 4000 de euro pentru un pictorial cu copiii

Mesaj Scris de Admin la data de 17.02.09 16:44

Dan Bittman, 4000 de euro pentru un pictorial cu copiii


Dan Bittman si cei trei copii ai sai sunt scumpi la vedere. Cel putin asa sustine Cristi Brancu pe blogul sau. Vedeta Antenei 2 spune ca Liliana, mama copiilor solistului trupei Holograf, ar fi cer ...
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

DAN BITTMAN și CĂLIN GOIA, păcăliți în campania electorală

Mesaj Scris de Admin la data de 17.05.08 16:23

DAN BITTMAN și CĂLIN GOIA, păcăliți în campania electorală
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman a pus mana pe un spatiu de 240.000 euro

Mesaj Scris de Admin la data de 17.04.08 6:44

Dan Bittman a pus mana pe un spatiu de 240.000 euro
http://www.cancan.ro/2008-04-17/Dan-Bittman-a-pus-mana-pe-un-spatiu-de-240000-euro.html
Solistul de la Holograf, Dan Bittman, recent implicat in campania electorala drept candidat al ecologistilor, a reusit, dupa un proces, sa obtina subsolul unei vile din apropierea Pietei Romane. Bittman a platit 17.000 de dolari, acum 10 ani, iar proprietatea valoreaza acum peste 200.000 de euro. In 1997, solistul a incheiat cu proprietarul un act de vanzare, cu un artificiu juridic, urmand ca Bittman sa devina legal proprietar dupa 10 ani, cand vanzatorului ii expira interdictia de a vinde proprietatea obtinuta de la stat.
Insa, cu doua zile inainte de scurgerea termenului, vanzatorul, Ene Constantin, l-a dat in judecata solicitand anularea contractului, si a pierdut, urmand sa faca apel. Ene a sustinut ca a fost inselat de Bittman, pe un pret "neserios" si a fost indus in eroare la incheierea contractului, prin care s-ar fi incalcat legea.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

“Astăzi e ziua ta...”: Dan Bittman

Mesaj Scris de Admin la data de 29.03.08 9:58

“Astăzi e ziua ta...”: Dan Bittman


“M-am schimbat mult de când am pornit la drum... Sunt mult mai înțelegător, nu mai am competiție cu ni­meni. Cred că fiecare are drumul lui, talentul lui și, dacă are ceva de spus, o spune până la urmă”, se confesea­ză artistul. Dan Bittman îm­plinește astăzi 46 de ani.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Pregătiri de campanie electorală - FOSTELE AMANTE S-AU UNIT

Mesaj Scris de Admin la data de 15.03.08 12:53

Pregătiri de campanie electorală - FOSTELE AMANTE S-AU UNIT PENTRU DAN BITTMAN

Dan Bittman, carismaticul solist al trupei Holograf, va candida la alegerile pentru Primăria bucureșteană a Sectorului 1 din partea Partidului Ecologist Român. Informația ne-a fost furnizată de la fel de simpaticul președinte al PER, Dănuț Pop. Tot de la prezidentul ecologist am înțeles că „Dănuț SRL“ este de doi ani membru important, cu adeziune, al acestui partid. Ce nu s-a anunțat încă oficial este faptul că, rapid, s-a format un Comitet de inițiativă întru sprijinirea holografului cu inel mare cât inima lui în alegerile locale din 1 iunie. De remarcat este componența respectivului conclav, format în exclusivitate din femei, una mai sexy decâ t cealaltă, foste sau actuale iubite: Tania Budi, Roxana (Trident), Sorana (A.S.I.A), Ioana Moldovan, Liliana Ștefan (mama copiilor) și o mare doamnă persoană publică (ce, firește, doreș te să-și păstreze anonimatul). În plus, prima mare dragoste a lui Dănuț, Cristina, colegă de școală, acum medic în Germania, și-a exprimat dorința de a-i fi alături, trup și suflet, ca în vremurile bune. Căci, nu-i așa, cine iubește și lasă...
Ar mai fi de spus că Antonio, bucătarul-partener de platou TVR-ist al lui Dănuț, nu s-ar fi dat în lături să-l susțină. Numai că Bittmanul s-a opus. În ideea că nu e cazul ca tocmai acum, când încă e în vână, să se sprijine pe sexul tare. Care o fi tare, dar audiența și voturile tot de la sexul frumos le așteaptă. Moda candidaturilorsurpriză a fost lansată de Cozmin Gușă, care o va arunca pe Carmen Șerban în competiție la Primăria Timișoara. A urmat Partidul Verzilor, cu celebra Laura Andreș an la Primăria Capitalei sau la Primăria Sector 3, oriunde va candida și Liviu Negoi- ță. Rămas fără lideri importanț i, „tribunul“ peremist pregă tește, la rândul lui, o mutare-ș oc: adevărata fiică a Mamei Omida, succesul fiind astfel garantat.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman candideaza din partea Ecologistilor la Primaria

Mesaj Scris de Admin la data de 13.03.08 19:36

Dan Bittman candideaza din partea Ecologistilor la Primaria Sectorului 1
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman - "Familia iti schimba radical viata"

Mesaj Scris de Admin la data de 02.03.08 20:13

Dan Bittman - "Familia iti schimba radical viata"
Situatia nu e asa de roz precum pare! Viata nu mi-a permis sa ma relaxez prea tare. E un paradox: si eu, si formatia Holograf, de 20 si ceva de ani incoace, suntem pusi mereu in situatia de a lua totul de la capat. Dintr-un anumit punct de vedere, e frumos. Fiindca exercitiul asta te tine activ si-ti pastreaza mintea treaza. Pe de alta parte, am ajuns si noi la o varsta, cand am vrea sa ne mai linistim. Or, sistemul inca nu ne permite aceasta ridicare a piciorului de pe pedala de acceleratie. Totusi, gandindu-ma la viitor, "teama" mi se pare un cuvant prea greu. Nu e chiar teama. E poate prudenta...

Citeste tot articolul
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman chelește

Mesaj Scris de Admin la data de 02.02.08 19:30

Dan Bittman chelește
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Prima dragoste a lui Dan Bittman

Mesaj Scris de Admin la data de 28.01.08 19:29

Prima dragoste a lui Dan Bittman
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman ignora semnele de circulatie din Bucuresti

Mesaj Scris de Admin la data de 24.12.07 17:45

Dan Bittman ignora semnele de circulatie din Bucuresti
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Cheleste!Considerat un sex-simbol al Romaniei, solistul trup

Mesaj Scris de Admin la data de 29.11.07 18:00

Cheleste!
Considerat un sex-simbol al Romaniei, solistul trupei Holograf, Dan Bittman 45 [...]
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Artista din odaia copiilor: Liliana Stefan "Celebra&qu

Mesaj Scris de Admin la data de 25.11.07 16:53


Artista din odaia copiilor: Liliana Stefan"Celebra" mai ales ca tovarasa de viata a lui Dan Bittman, "bosul" de la formatia Holograf, traieste, de bunavoie, intr-o umbra fertila: copiii din Romania ii datoreaza prima serie de CD-uri cu melodii compuse si adunate special pentru ei ...http://www.formula-as.ro/2007/794/lumea-romaneasca-24/artista-din-odaia-copiilor-liliana-stefan-8766
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Bittman si Mitoseru nu au voie cu femei lunea

Mesaj Scris de Admin la data de 10.11.07 21:09

Bittman si Mitoseru nu au voie cu femei lunea Dupa un week-end plin de evenimente, o parte dintre artistii nostri autohtoni prefera sa transforme ziua de luni in duminica libera pe care nu prea o au. Dan Bittman si Mihai Mitoseru au gasit cel mai bun mod de a se relaxa pe terenul de fotbal. Conform obiceiului, luni seara, cei doi, alaturi de alte vedete, au incins un meci de doua ore, pe terenul sintetic din Complexul „Lia Manoliu“. Dupa o partida cu scantei, din care nu au lipsit injura turile, de data aceasta disputa a fost castigata de format ia din care, alaturi de Bittman, au mai facut parte si Petrosel (Holograf), Mita (Bere Gratis), Dani (de la National TV). Desi i-a avut in echipa pe prezentatorul tragerilor Loto, Andrei Duban, precum si pe directorul de la FC National, Mihai Ionescu, dar si pe sotul, si pe fiul Simonei Marinescu, Mitoseru si ai lui au pierdut la doua goluri, dupa o cearta in timpul meciului care i-a deconcentrat pe jucatori. „Ziua barbatului“, cum au „decretat“ artistii mai sus mentionati, prima zi a saptamanii s-a incheiat cu cateva ore de refacere la un local. La care insa a fost interzis „accesul“ prietenelor sau nevestelor „fotbalis tilor“. Ieri, Dani Otil a aparut la emisiunea pe care o prezinta pe National TV cu piciorul bandajat, marturisind ca s-a accidentat la meciul de fotbal de luni seara.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Liliana Stefan, iubita lui Dan Bitman, lanseaza un album de

Mesaj Scris de Admin la data de 19.09.07 18:19

Liliana Stefan, iubita lui Dan Bitman, lanseaza un album de relaxare
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Doamnelor si domnilor, DAN BITTMAN!

Mesaj Scris de Admin la data de 25.08.07 18:45

Doamnelor si domnilor, DAN BITTMAN!
http://www.formula-as.ro/reviste_463__177__.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Bittman a primit Discul de Platina

Mesaj Scris de Admin la data de 15.07.07 8:52

Bittman a primit Discul de Platina
http://www.actualitatea-romaneasca.ro/index.php?_init=art.view&art_key=15241&cat_load=MONDEN&archive=yes
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Bitman: "Trebuie să fii sincer pe scenă"

Mesaj Scris de Admin la data de 23.06.07 14:51

Bitman: "Trebuie să fii sincer pe scenă"

Solistul trupei Holograf, Dan Bitman a vorbit pentru cititorii ziarului "Curentul" despre cel mai recent album al formației - "Taina". Care sunt "tainele" care ajută Holograf să dea poftă de viață fanilor? Bitman spune că nu există rețete...

- Concertul de la București a reprezentat o primă escală în capitală a turneului prin țară - pentru promovarea albumului "Taina" (frumoasă melodie!). Puteți face o diferență în modul în care ați fost primit în București, față de celelalte orașe?
- Pot să spun că în toate orașele publicul a fost mai mult decât receptiv. Menționez că turneul Taina "Living on the Road" se va încheia la București pe data de 15 septembrie.

- Este știut deja faptul că pentru fani ați rămas același tânăr care, indiferent de ce, cum și unde cântă, reușește să redea spectatorilor poftă de viață. Care este secretul acestei pofte de viață cu care bucurați și destindeți publicul?
- Nu există rețete! Cred că trebuie să fii sincer în ceea ce spui pe scenă și să crezi cu tărie în ceea ce vrei să faci.

- La concertul din Parcul Titan ați dedicat melodia "N-am știut" melomanilor... De ce?
- Știu ei de ce!

- Unde vă pot găsi/întâlni fanii pe perioada verii?
- O parte din vară, în turneu, iar programul e publicat deja pe site-ul nostru.

- Unde vă veți petrece concediul de odihnă (dacă veți avea unul...)?
- Voi avea concediu, voi fi cu familia într-un loc liniștit, undeva departe sau mai aproape... voi vedea.

Ce spune Holograf

Albumul "Taina" al trupei Holograf a adus ceva în plus față de precedentele realizări ale grupului. Stilul melodiei nu e schimbat radical, o trupă cu longevitate nu face salturi între genuri în muzica pe care o propune, dar modul de prezentare a mesajului e altul (...) Ca în orice album Holograf, cele zece piese sunt absolut diverse ca tempo și orchestrație, purtând însă același mesaj - taina ce ne face să ne căutăm întreaga viață drumul și trăirile - dragostea" - au declarat membrii Holograf pe site-ul oficial al trupei.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dan Bittman, surprins de MediaPro Music

Mesaj Scris de Admin la data de 19.06.07 8:15

Dan Bittman, surprins de MediaPro Music

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, s-a trezit, pe platoul de filmare, în timpul emisiunii pe care o prezintă la TVR 1, „Dănuț SRL“, cu o echipă a unui post concurent. Șarmantul prezentator a fost surprins în propria emisiune de cei de la MediaPro Music, care i-au înmânat artistului Discul de Platină pentru vânzările înregistrate de acesta cu albumul „Cutiuța muzicală 5“. Albumul, lansat în urmă cu un an, conține 13 piese interpretate de Dan Bittman, Mircea Baniciu, Ilie Năstase și Virgil Ianțu. „Cutiuța“ este primul CD a căror piese sunt interpretate de tătici celebri, și a fost vândut în peste 30.000 de unități.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Holograf un disc de platina cit o tinichea

Mesaj Scris de Admin la data de 02.06.07 5:44

Holograf un disc de platina cit o tinichea Mihai Morar "Taina" a aparut in octombrie 2006. In citeva saptamini, bittmanii vindusera 10.000 de discuri. Rotonul le da repede "discul de aur". Mai trece o vreme, da frunza in copaci, ingalbeneste coperta pe rafturile Divertei si, in luna mai, se trimbiteaza izbinda: 20.000 de unitati vindute. Deci, disc de platina. Serbat cu fast, fursec, presa si blitz-uri, "ce faci, pisi?", "bine, fato!". Dan Bittman zimbeste rusinat in poza. Realizeaza ca 20.000 e cifra falimentului unei industrii care n-a fost niciodata industrie. In 2003, Holograf vindea din "Pur si simplu" 230.000 de unitati. Oricit de slabe ar fi compozitiile de pe "Taina", e imposibil ca prabusirea sa poarte doar vina celor cinci baieti, vinovati in mare parte de aglomeratia din maternitatile anilor `90, `90 si ceva. Hai, si 200 ...


continuare
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Trupa Holograf și-a tras „scenă la purtător&#8

Mesaj Scris de Admin la data de 18.05.07 8:36

Trupa Holograf și-a tras „scenă la purtător“ Îndrăgita formație va pleca, la începutul săptămânii viitoare, întrun turneu care se va desfășura în 20 de orașe din țară. Membrii longevivei formații vor sărbători în acest fel cei 30 de ani de activitate pe care îi împlinesc anul acesta, dar vor proba și „scena la purtător“ cu ajutorul căreia vor putea concerta și în orașe mai mici.

Surpriza celor de la Holograf, care ne-au încântat de-a lungul vremii cu melodii ale căror versuri au făcut să suspine nenumărate domnișoare, este, de această dată, una ieșită din comun. Un imens camion, cu ajutorul căruia trupa se deplasează prin țară, se transformă cât ai clipi dintr-un mijloc de transport într-o scenă imensă, tocmai bună pentru concerte. Ingeniosul camion, care amintește de filmele SF, este o dotare cu ajutorul căreia fanii din cele mai puțin accesibile orașe vor beneficia de interpretarea live a celor pe care îi îndrăgesc.

Plin de lumini, efecte speciale, scule muzicale și o scenă suficient de mare, noua găselniță este așteptată cu un viu interes, pentru că pe ea membrii trupei Holograf vor cânta piese de pe albumul „Taina“. Cele zece piese de pe album, diferite ca tempo și orchestrație, ale căror ritmuri sunt și dinamice, și meditative, vor fi alternate cu hiturile celebre „Ți-am dat un inel“, „Ești așa frumoasă“, „Suflet pereche“, „N-am iubit pe nimeni“. Acum, cei de la Holograf au scăpat de grija locației și de transportarea instrumentelor. Singura „problemă“ a acestora a rămas, poate, doar reglarea instrumentelor de sonorizare, oboseala acumulată de la drum și, cu siguranță, benzina
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Formatia Holograf, disc de platina pentru albumul `Taina`

Mesaj Scris de Admin la data de 15.05.07 10:22

Formatia Holograf, disc de platina pentru albumul `Taina` Trupa Holograf va primi, astazi, discul de platina pentru 20.000 de unitati vindute din albumul "Taina", disc care a fost lansat pe piata in octombrie 2006, a anuntat, intr-un comunicat, casa de discuri producatoare, Roton. La doar doua saptamini de la aparitia albumului in magazine, casa de discuri le-a inminat celor de la Holograf discul de aur pentru vinzari record de 10.000 de unitati. De atunci, trupa a mai vindut alte 10.000 de unitati si va primi discul de platina. Evenimentul va avea loc astazi, la ora 19.00, in Club Spice din Capitala. Albumul "Taina" este cel de-al 13-lea din palmaresul trupei si a fost lucrat intr-un an si jumatate. Albumul a fost promovat printr-un turneu national, in 20 de orase din tara.


continuare
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

13 ÎNTREBĂRI CU DAN BITTMAN

Mesaj Scris de Admin la data de 24.04.07 15:52

13 ÎNTREBĂRI CU DAN BITTMANATAC: Majoritatea urșilor polari sunt stângaci. Oare acest lucru afectează dresorii dreptaci?
DAN BITTMAN: Da, nu numai urșii polari. Pe vremea când era Gigi Becali urs, probabil că era la fel de stângaci.

ATAC: Cine este Annie Mae Bullock? (numele real al Tinei Turner)
DAN BITTMAN:
Nu o cunosc decât pe Sandra.

ATAC: Dumnezeu s-a amuzat copios pe seama bărbaților, transformând femeile în neveste. Ce ai schimba în acest context?
DAN BITTMAN: Ăsta nu-i amuzament. E cea mai mare pedeapsă. Dumnezeu a vrut să se răzbune pe bărbați.

ATAC: Ce te faci dacă ai o singură idee și aia-i fixă?
DAN BITTMAN:
Ajungi președinte.

ATAC: Ce vârstă ai spune că ai dacă nu ți-ai cunoaște vârsta?
DAN BITTMAN:
E suficient să te uiți în oglindă. Oglinda nu minte niciodată.

ATAC: Dacă noaptea e un sfetnic bun, de ce se spune despre unii că sunt proști ca noaptea?
DAN BITTMAN:
E grea întrebarea asta. Poate pentru că unii se trezesc deja obosiți.

ATAC: E mai acceptabil să fi tânăr și frumos sau e mai confortabil să fi bătrân și zbârcit?
DAN BITTMAN:
A doua variantă nu există. Pe a doua nu și-o dorește nimeni. Vine numai la alții.

ATAC: Înainte de descoperirea Everestului, care era cel mai înalt munte de pe Pământ?
DAN BITTMAN:
Cred că era o groapă. Groapa Marianelor.

ATAC: Oare un bucătar poate avea fantezii culinare?
DAN BITTMAN: Și sexuale, nu numai culinare.

ATAC: Ce a fost mai întâi: găina, gâsca sau curca?
DAN BITTMAN: Cu siguranță puiul de prepeliță.

ATAC: La ce visează un ciorap desperecheat?
DAN BITTMAN: La un picior frumos de femeie.

ATAC: Oare Bruce Lee e mai tare decât Jackie Chan?
DAN BITTMAN: Eu l-aș alege pe Mugur Mihăiescu.

ATAC> De ce stau bărbații cu telecomanda în mână chiar dacă nu vor să schimbe canalul?
DAN BITTMAN: E deformație profesională. I-a rămas de dimineață.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Holograf, in cadere libera

Mesaj Scris de Admin la data de 17.04.07 9:05

Holograf, in cadere libera Ajunsi la finalul primei parti a seriei de concerte promotionale purtind titlul albumului lor, "Taina", trupetii de la Holograf au constatat cu stupefactie ca nici muzica, nici farmecul lor personal nu mai produc isterii pasionale in rindul publicului. Pe scurt, "holografii" au cintat in fata unor sali pe jumatate goale, si acelea vadind un entuziasm sensibil anemiat. Se pare ca muzica a trecut pe planul doi in ierarhia prioritatilor fiindca toti, in frunte cu Bittman (care are o emisiune TV, dar si o circiuma) au trecut la afaceri mai profitabile. De aici si senzatia de osteneala si "doru` lelii" pe care ti-o da muzica lor din ultimii ani, din ce in ce mai siropoasa si mai plictisitoare. Da, dragi "holografi", e adevarat ca "banii vorbesc". Si banii te ridica. Dar, iata, tot ei va lovesc! ...


continuare
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Cristian Boureanu o va peti pe Valentina Pelinel pe muzica c

Mesaj Scris de Admin la data de 02.04.07 8:35

Cristian Boureanu o va peti pe Valentina Pelinel pe muzica celor de la Holograf. Anul acesta va fi unul foarte bogat in nunti. Multe dintre VIP-urile autohtone din showbiz, politica, sport isi vor uni destinele. Este si cazul politicianului deputatului PLD Cristian Boureanu si a top-modelului Valentina Pelinel. In momentul in care s-au cunoscut, au stiut ca sint predestinati unul altuia si sint suflete pereche. In clipa in care a vazut-o prima data pe Valentina, parlamentarul era intr-o perioada grea din viata lui, se afla in divort cu fosta sa sotie, care il parasise pentru nasul de cununie si cel mai bun prieten al lui, actualul ministru de Finante, Sebastian Vladescu. Atunci, Boureanu nu mai credea in dragoste, se ocupa numai de politica, iar singura lui bucurie era Ioana, fiica sa, pe care o adora. Pe Valentina a intilnit-o la niste prieteni, a fost dragoste la pri ...


continuare
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Holograf[V=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum