Arison[v=]

In jos

Re: Arison[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 02.07.11 9:57

Cea mai bogata femeie din Israel sustine ca primeste mesaje "de Sus": Am darul prevestirii
Cea mai bogată femeie din Israel, Shari Arison, care controlează cea de-a doua bancă din țară, a declarat intr-un interviu televizat că primește mesaje "de sus" și că vede lucurile inainte ca acestea să se intample, relatează Reuters, preluat de NewsIn.

"De mulți ani primesc mesaje, puteți să le spuneți transmisiuni sau mesaje. Văd multe lucruri inainte ca acestea să se intample", a spus Arison intr-un interviu acordat unei televiziuni israeliene.

"Se pare că am acest dar al prevestirii, nu pentru a vinde și a cumpăra cu scopul de a face mai mulți bani, ci pentru a duce lumea in altă direcție", a spus aceasta.

Arison și fratele ei au moștenit miliarde dolari de la tatăl lor, Ted Arison, ce a fondat Carnival Corp, cel mai mare operator de vase de croazieră din lume.

Aceasta deține un pachet majoritar in cadrul Bank Hapoalim și controlează, de asemenea, Housing and Construction, cea mai mare companie de construcții din Israel. "Sunt mulți oameni care primesc mesaje in această lume. In cazul meu, acest lucru se intamplă prin intermediul unei imagini, prin cuvinte sau in somn, in mai multe moduri", a spus aceasta.

"Primesc mesaje direct de sus", a adăugat Arison, subliniindu-și ideea printr-un gest amplu.

Arison, care este cunoscută in Israel pentru filantropie, a spus că, in urmă cu doi ani, a primit mesajul că va fi o criză economică și că oamenii iși vor ieși din minți, insă a adăugat că lumea se indreaptă spre o revenire.

"Cat va dura nu este clar. Inainte de lumina cea mare vine intunericul cel mai adanc și cred că suntem in perioada de intuneric", a spus aceasta.

Arison iși lansează in această săptămană in Israel prima sa carte, intitulată "Nașterea - Cand spiritualul și materialul se intalnesc", ce detaliază călătoria acesteia, atat la nivel spiritual cat și in afaceri.

Cartea pornește de a premisa că lumea se "prăbușește" din cauza lăcomiei generalizate.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Arison[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 22.06.09 15:05

Shari
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum