Dossey[v=]

In jos

Re: Dossey[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 23.01.15 9:47

Acest distins Texas medic, adânc înrădăcinată în lumea științifică, a devenit un avocat influent pe plan internațional a rolului minții în sănătate și rolul de spiritualitate in domeniul asistentei medicale.
Aducerea experiența unui internist practica si sufletul unui poet la discursul, Dr. Larry Dossey ofera o perspectiva panoramica asupra naturii și viitorul de medicina.

După ce a absolvit cu onoruri de la Universitatea din Texas, Austin, Dr. Dossey a lucrat ca farmacist timp ce câștigul salarial gradul său MD de la Southwestern Medical School din Dallas, 1967. Înainte de finalizarea rezidențiatul în medicină internă, el a servit ca un chirurg batalion din Vietnam, unde a fost decorat pentru curaj.
Dr. Dossey a ajutat la stabilirea Asociația de diagnosticare a Dallas, cel mai mare grup de practicieni de medicina interna din acest oraș, și a fost șeful Statului Major al Medicale orasului Dallas Hospital din 1982.

O educație cufundat în medicina tradițională de Vest nu a întocmit Dr. Dossey pentru pacientii care au fost binecuvântați cu "vindecări miraculoase", remiterile că medicina clinică nu a putut explica.
"Aproape toți medicii poseda o listă generos de evenimente ciudate inexplicabile de știință normală", spune dr Dossey.
"O corespund acestor evenimente ar demonstra, sunt convins, că știința medicală nu numai că nu a avut ultimul cuvânt, ea a avut abia primul cuvânt cu privire la modul în care funcționează lumea, mai ales atunci când este vorba mintea."


Autorul a nouă cărți și a numeroase articole, Dr. Dossey este fostul editor executiv al peer-review revista terapii alternative in Sanatate si Medicina, cel mai larg, subscris revista în domeniul său.
Calitatea principală a tuturor Dr. munca Dossey este legitimitatea științifică, cu un accent insistent pe "ceea ce arată date."
Ca rezultat, colegii săi din scoli medicale si spitale in toata tara încredere în el, și onoreze mesajul său, și continuu invita-l să împărtășească opiniile sale cu ei.
El a ținut prelegeri peste tot în lume, inclusiv în școli medicale majore si spitale din Statele Unite ale Americii --Harvard, Johns Hopkins, Cornell, Universitatea din Pennsylvania, California, Washington, Texas, Florida, Minnesota, iar la Clinica Mayo.

în prezent, aproape 80 de scoli medicale au instituit astfel de cursuri, dintre care utilizează opere Dr. Dossey a fi manuale.
În cartea sa 1989 Recuperarea Sufletului, el a introdus conceptul de "minte nelocal" - minte unconfined la creier si corp, minte răspândit infinit de-a lungul spațiu și timp.
De atunci, "minte nelocal" a fost adoptat de multi oameni de stiinta de conducere ca o imagine în curs de dezvoltare a conștiinței.
Explicație vreodată aprofundarea-Dr. Dossey de spirit nelocal oferă o bază legitimă pentru unirea spiritului si medicina.
Consecințele unei astfel de uniuni sunt radical și necesită nu mai puțin de reinventarea medicament.

În 2013, Larry Dossey a primit prestigiosul premiu vizionar care onorează un pionier ale cărui idei vizionar au modelat medicale integratoare și a profesiei medicale.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Dossey[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 23.01.15 9:47

Larry Dossey-
Grădina este o metaforă pentru viață.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum