CULINARE[3=====]

Pagina 37 din 41 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Urmatorul

In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 02.10.12 15:51

Rezumarea primului mesaj :



SUPĂ-CREMĂ DE ARDEI
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos


Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 11.12.12 9:10

Secretele ALIMENTAȚIEI japonezilor. Ce mănâncă ei ca să NU SE ÎNGRAȘEPanorama

avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 08.12.12 16:13

Ai bea suc de USTUROI? Topul celor mai scârboase băuturi
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 06.12.12 18:46

Romanii nu mai au bani pentru friptura de porc de la masa de Sarbatori
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.12.12 18:57

Rețete tradiționale: Cârnați de casă

avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.12.12 18:57

Frigărui de pui cu rozmarin
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.12.12 18:56

Omletă catalană
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.12.12 18:56

Paste: Carbonara cu bacon afumat
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 04.12.12 10:51



Cum să alegi grăsimi sănătoase
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 03.12.12 11:45

Chec cu fistic și cireșe confiate
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 02.12.12 11:18

FOTO Există sau nu bucătăria tradițională românească?


avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 01.12.12 9:50

INFOGRAFIE Vinuri românești de la raft, premiate cu aur și argint


avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 30.11.12 11:50

Grepfrutul poate UCIDE! Ce au descoperit oamenii de știință despre acest fruct este ULUITOR


avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 29.11.12 10:28

Desert: TARTĂ DE CIOCOLATĂ




Ultima editare efectuata de catre Admin in 03.12.12 11:46, editata de 1 ori
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 28.11.12 12:49

Sufleu de sparanghel
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 27.11.12 15:37

Trucuri de bucătar profesionist. 10 pași rapizi prin care să gătești mai bine


avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 26.11.12 11:24

Ce seminte ne mentin organismul sanatos
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 25.11.12 16:06

Crap marinaresc
Ingrediente:- 800 g file de crap- 2 cepe potrivite- 3 ardei grasi (de preferat de diverse culori)- 2 oua- 1 crenguta cimbru uscat- 1 cutie rosii în bulion- 2 rosii- 100 ml ulei- 1 leg. patrunjel- sare, piperPreparare:Fileul de crap se spala, se scurge de apa si se condimenteaza cu sare si piper "dupa gust. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie în feliute. Ceapa se curata, se spala si se taie julien, apoi, se înabusa, împreuna cu feliutele de ardei gras într-o tigaie, în ulei si 50 ml apa. Se adauga rosiile din conserva, taiate în cubulete, împreuna cu sucul acestora. Se pune crenguta de cimbru si se potriveste de sare si piper, dupa gust. Se fierb acestea, la foc mic, circa 10-15 minute. Compozitia obtinuta se toarna într-o tava, deasupra acesteia se pun bucatile de peste, peste acestea se pun, optional, felii de rosii, iar deasupra fiecarei felii de rosie se pune câte o rondea de ou fiert. Se pune tava în cuptorul încins pentru circa 20-25 de minute, la foc potrivit. Se servesc fileurile de crap cu sosul din tava si cu garnitura de cartofi natur presarati cu patrunjel tocat marunt.... Read more
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 24.11.12 12:13

Ciorba de Burta!



Ingrediente

1.2 kg burta vita prefiarta
1 os vita
1 1/2 morcovi
1 gulie
2 radacini patrunjel
1 fir telina
1 lingura piper boabe
2 foi dafin
1/2 ardei rosu
1 ardei iute
400 gr smantana
6 catei mari usturoi
4 linguri sare mare
2 linguri ulei
7 linguri otet (pentru spalat burta)

Portii: 10

Preparare


  1. Prima data am taiat burta bucatele mai mici decat vine ambalata in punga, astfel incat sa fie usor de luat cu lingura. Apoi am spalat-o in 5 ape in care am adaugat cate o lingura de otet. Am mutat-o intr-o strecuratoare pusa in chiuveta, am adaugat 2 linguri sare de mare si am frecat-o bine intre palme. Am spalat-o apoi sub jet de apa sa mearga sarea. Am mutat-o iar intr-un bol si am acoperit-o cu apa rece si 2 linguri de otet. Am lasat-o sa stea asa 1 ora, sa-i dispara mirosul de clor(?... asa mirosea).
  2. In acest timp am pus 4 litri de apa rece intr-o oala mare, am adaugat zarzavatul (gulia, patrunjelul, 1 morcov si telina) taiat bucati mari, dafinul, piperul si osul de vita. Am adus la fierbere, apoi am fiert la foc mediu spre mic cca 1 ora. Am spumat din cand in cand.
  3. Am strecurat supa obtinuta si am spalat oala in care a fiert.
  4. Am incins 2 linguri ulei in oala si am adaugat restul de 1/2 morcov razuit si 1/2 ardei rosu tot razuit. Le-am calit pana s-au inmuiat, cca 5 minute.
  5. Am turnat peste ele supa strecurata si 2 linguri sare mare. Am adaugat apoi burta scursa bine si ardeiul iute taiat rondele. Am lasat la fiert, la foc mediu, pentru 40 minute (potrivit instructiunilor de pe pachet). Am verificat burta sa fie fiarta si am dat focul pe minim, astfel incat ciorba sa nu ma clocoteasca.
  6. Am turnat smantana intr-un bol si am dizolvat-o cu 5 polonice ciorba fierbinte. Am turnat-o apoi incet in oala cu ciorba, amestecand cu polonicul in acest timp, astfel incat sa nu se branzeasca ciorba.
  7. Cateii de usturoi striviti i-am frecat cu putina sare si am turnat un polonic de ciorba peste ei. Am turnat mujdeiul obtinut in oala cu ciorba printr-o strecuratoare deasa (cea de ceai), pe care am si scufundat-o apoi putin in ciorba si am mai frecat usturoiul sa-si lase toata aroma.
  8. Verificati acum de sare si mujdei si daca mai trebuie mai adaugati.
  9. Am mai lasat 5 minute pe foc (tot foc mic) si apoi am pus capacul si am lasat sa se raceasca.
  10. Se serveste calda cu extra ardei iute si eventual otet pentru cei care doresc sa o acreasca.
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 23.11.12 10:10




Cele mai bune înlocuitoare ale cărnii în post
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 22.11.12 9:15



Ceafă la grătar
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 21.11.12 10:10




Mănânci fructe importate din Turcia, ești în pericol!

avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 20.11.12 17:10



Cum să înlocuiești gustările nesănătoase cu cele fără calorii
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 19.11.12 13:12




MÂNCAREA CA LA MAMA ACASĂ: când e bună, când e rea

avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 17.11.12 11:48

Slăbit rapid: 6 idei ca să înlocuiești untul și uleiul când gătești la cuptor
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Admin la data de 16.11.12 17:44

DE VEGHE PRIN CÂRCIUMI. Mușchi de vită cu trufe, măsline verzi pane și „Ruladă Tiraspol”!Localuri

avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: CULINARE[3=====]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 37 din 41 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum