Schnecker[v=]

In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 22.07.15 18:11

Carieră de schmecker
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.02.15 8:17

http://www.dcnews.ro/niels-schnecker-ipoteza-despre-dosarele-lui-traian-basescu_466638.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 05.12.14 20:38

http://www.dcnews.ro/iohannis-interviu-niels-schnecker-mesajele-acestea-fac-bine-romaniei_461460.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 01.10.14 17:21

CV: milionar, fost pilot pe F16, cu patru cetățenii


Autor:  Mihnea-Petru Pârvu
Niels Schnecker știe nouă limbi, are centura neagră la Kung Fu și a vizitat 124 de țări.
 
De mai bine de zece ani tot apare la televizor, pe te miri ce post, de la Antene, pe B1, Pro TV, Realitatea TV sau chiar la Acasă, dându-și cu părerea despre economie, politică sau evenimente sociale.
Are chelie, e ochelarist, se îmbracă numai la costum și, când vorbește, graseiază ușor. Pe cartea de vizită o înșiruire de acronime te amețesc: Prof. Dr., Ph.D.Econ., L.L. M.Fin., M.B.A., MFM, CEPA. Poartă un nume exotic, cu rezonanță germană, Niels Schnecker. Puțină lume știe, însă, că omul a fost pilot de vânătoare, nu oricum, ci pe celebrele F16, are patru cetățenii și vorbește nouă limbi străine.
E colonel, în retragere, al US Air Force, avocat, expert în macroeconomie, are centura neagră în Kung Fu și e milionar în dolari. A trăit și făcut într-o viață câți alții în zece. Dincolo de masca rece, a economistului calculat, descoperi un personaj fascinant, desprins parcă din filmele cu James Bond.
Cu patru pașapoarte în buzunar prin 124 de țări
Niels Schnecker s-a născut pe 1 ianuarie 1960 la București. Părinții săi, evrei austrieci, lucrau la București. Întrucât maică-sa era nemțoaică din Sudeți, a căpătat și cetățenia germană. Apoi, când la 10 ani a emigrat în State, a primit și cetățenia americană. Ultima pe listă, cea israeliană, a primit- o la 18 ani când, după moartea tatălui, mama sa a decis să se stabilească în Israel.
"E chiar haios momentul. Nici nu apucasem să mă dau jos de pe scara avionului când, un «guzgan» și o «guzgancă» de la Shinbet, adică SRI-ul evreiesc, m-au săltat de lângă mama și m-au luat la întrebări. Pe vremea aia încă mă mai pieptănam, aveam un păr lung și bogat și eram bronzat binișor. Au crezut ăia că sunt arab!", se amuză evreul româno-german cu cetățenie americană.
În plus, Niels are și rezidență britanică, sud-africană, franceză și de Insulele Virgine. A trăit și muncit în toate aceste locuri, plus Argentina și Filipine, unde n-a avut, însă, rezidență. "Am călătorit în 124 de țări! Și n-am decât 50 de ani…", se laudă el.
Evreu cununat cu o ortodoxă în Biserica Anglicană
"La 40 de ani m-am hotărât să mă stabilesc în România. Eram avocat în Johannesburg, Africa de Sud, și m-a convins să mă întorc răposatul ambasador Mihai Botez, Dumnezeu să-l ierte!", povestește Niels Schnecker. "Hopa! Tocmai am încălcat prima poruncă din Tora, să nu pronunți numele Domnului!", râde Niels. "Aiurea, sunt un evreu agnostic, cred în D-zeu, dar nu în religie sau biserici...", se autodefinește israelitul.
"Faptul că m-am însurat cu o româncă creștin-ortodoxă, Iulia, într-o Biserică Anglicană, cu o slujbă ecumenică, iar acum am un băiețel de 6 ani, Patrick, botezat atât în rit iudaic, cât și anglican spune ceva despre mine. Nași de cununie ne sunt Andreea Esca și Alexander Eram!", se confesează, ca la rabin, Niels Schnecker.

PĂRINȚI SPIRITUALI. Niels Schnecker și Iulia, soția sa, i-au avut ca nași
pe Andreea Esca și Alexander Eram
Nu discută în public subiectele militare
Despre cariera sa militară, Niels Schnecker nu vrea să spună prea multe. "Am avut norocul să zbor pe F15, F16 și A10. Ultimul e avion antitanc și e poreclit «Worthog» după un porc mistreț sud-african, așa de urât e. Da’ e un avion subsonic excepțional. Ca pilot, normal, îmi place F16, dar cu A10 știi că nu cazi", explică pilotul care a trecut în rezervă cu gradul de colonel.
Acum nu mai poate să zboare. Mai întâi a trebuit să renunțe la avioanele de vânătoare din cauza ochelarilor. De câțiva ani, de când a avut un accident vascular cerebral, mai urcă în avion doar ca pasager. Ne arată, mândru nevoie-mare, dintr-un catalog al US Air Force, poze cu avioanele pe care le-a pilotat. Apoi se lansează într-o ditirambă despre avioanele americane comparativ cu cele europene și rusești. Concluzia e previzibilă: americanii sunt superiori. Apoi se autocenzurează, brusc: "Subiectele militare nu se discută în public!".
Republican pursânge
Niels locuiește la Snagov, dar firma de avocatură o are, ironia sorții, în fosta reședință de serviciu a mareșalului Antonescu, de la Băneasa. În biroul său e un frig de-ți îngheață oasele.
"Sunt rău de căldură! Dacă sare de 23 de grade, transpir ca un porc... În Israel era un coșmar", se scuză avocatul cu studii economice și de drept făcute la Paris. Pereții sunt burdușiți cu diplome. Sunt patru categorii. Prima cu cele militare, a doua cu cele civile, a treia cu cele care îi recunosc activitățile de voluntariat la diverse ONG-uri și ultima cu diplome și fotografii care îi atestă activitatea politică. "Asta pentru că sunt republican radical, membru cu acte în regulă", se mândrește americanul, în timp ce ne arată poze cu dedicații de la foștii președinți republicani Bush senior și junior și Ronald Reagan. Bașca una în care îi strânge mâna lui Shimon Perez.
Nu uită să se dea mare un pic: "Între ’85 și ’86 am fost consilier economic la Casa Albă!". În spatele biroului tronează un poster: "Stop OBAMA!".

STOP OBAMA! Republicanul Niels Schnecker a lucrat în ’85-’86 la Casa Albă

SIMȚ AL UMORULUI FOARTE DEZVOLTAT
"Cele mai bune bancuri cu evrei sunt spuse de evrei"
Niels Schnecker oferă o mostră de umor autoironic: "Cică, Ițic și cu Ștrul se plimbau de Yom Kippur prin Tel Aviv. Asta e o sărbătoare la care nu se bea și nu se mănâncă până la asfințit, ca să ți se ierte greșelile din ultimul an. Greșeli, că evrei n-au păcate, numai creștinii au... Și cum se plimbau ei, așa, lihniți de foame, îl văd pe prietenul lor, Moshe, cum mânca și bea de zor la o terasă. «Moshe, ai înnebunit! Tocmai azi ți-ai găsit? Nu puteai să te abții și tu până la apus?», îl întreabă ei. «Păi, de ce? Eu n-am greșit cu nimic! N-am furat, n-am înșelat, n-am mințit... N-are Yahve (Dumnezeu – n.r.) ce să-mi ierte!». Păi, bine, Moshe, da’ să nu minți, să nu furi și să nu înșeli un an întreg, ca să mănânci și să bei o zi, merită? »". "Cele mai bune bancuri cu evrei sunt spuse de evrei", se distrează israelianul născut în România.
CA ÎNTR-O COMEDIE
A spălat avioane cu periuța de dinți
O amintire cazonă, care acum îl amuză, n-o s-o uite niciodată. "În perioada de instrucție de la școala de aviație am cunoscut o fată drăguță cu care m-am combinat. După o săptămână, i-am cam dat papucii. Ce n-am știut eu era că domnișoara era fiica unui sergent-major din bază. Ce a urmat n-o să uit niciodată. Două săptămâni, zilnic, de la opt seara la unu dimineața, am spălat, cu periuța de dinți, câte un avion. Detergentul era extrem de puternic. Mi se dusese pielea de pe degete!". Căprăria din armată e în America la fel ca în România.
"Acum nu mai pot pilota niciun avion. Am avut un atac vascular cerebral și nu mai pot obține certificat medical. Nu mai sunt apt de zbor."
NIELS SCHNECKER, consultant financiar
CRIZA I-A SLEIT PUTERILE ȘI I-A SUBȚIAT AVEREA
Și-a vândut Mercedesul din solidaritate cu angajații
Primul milion de dolari l-a făcut în 1991. "L-am pierdut în ’94, când am venit în România! Toată lumea îmi cerea bani și le dădeam... La bani nu sunt evreu!", se distrează omul de afaceri. "Acum simt criza pe deplin. Înainte mă ocupam de finanțări și refinanțări. Acum, de achiziții și fuziuni. Finanțările merg greu, în general, și în România în special! Din 80 de angajați am mai păstrat 25", mărturisește franc Niels Schnecker.
La întrebarea câte milioane mai are în cont, Niels râde: "Nu le-am numărat!“. Apoi adaugă: "Din punctul de vedere al lichidităților sufăr ca toată lumea. Banii sunt în active".
De asta a renunțat și la colecția sa de mașini. A avut, de-a lungul timpului, peste o sută. Primul Hummer H1 el l-a adus în România, în 1999. "E foarte greu să trimiți oamenii acasă și tu să te plimbi cu Mercedesul", se justifică avocatul. Acum conduce un Fiat 500. Aparent banal. Dar e un Fiat 500 Abarth de 170 de cai-putere care, la 800 de kilograme greutate, are viteza maximă de 280 de km/h. Un mic monstru.
Omul cu trei limbi materne
Niels vorbește nouă limbi străine: "Nu știu care e aia maternă. Ar fi trei. Româna, că m-am născut aici, germana, că am vorbit în casă, și engleza, că în ea mă exprim cel mai bine".
La viața lui a făcut de toate. Nu-i e rușine să recunoască: a fost docher, controlor de autobuz în New York, stivuitor de marfă în supermarket, ghid și agent de turism sau agent de bursă. Dar și economist, consultant financiar, pilot militar, avocat și, culmea, jurnalist. În 1999-2000 a realizat la TVR 2 două emisiuni "Turnul de control" și "Pe muchie de cuțit".
Te întrebi când a avut timp să le facă pe toate. Pe inelarul mâinii drepte poartă inelul militar, cu însemnele de armă, pe care l-a primit la pensionare. Pe manșetele cămășii prinse cu butoni pe care se află stema Americii e brodată monograma sa. La întrebarea, în glumă, dacă mai știe pentru câte servicii secrete a lucrat, Niels Schnecker tace și zâmbește enigmatic.
"Admir stoicismul piloților români de pe MiG-uri!"
Niels nu se poate abține să nu vorbească despre dragostea vieții sale, zborul: "Când am spart bariera sonică prima oară am trăit cea mai eliberatoare senzație din viață! Ești cel mai aproape de Dumnezeu. Intri într-un tunel violet. De la azuriul cerului, culoarea se închide până la un violet dur. E o senzație orgasmică!".
Devine nostalgic. "La premiera Top Gun, eram așa de transpus în film că, atunci când Tom Cruise, după ce a încetinit în fața rusului, a frânat brusc, am înfipt picioarele în scaunul din față, ca-n palonier, de l-am aruncat pe ăla din față peste cel de dinaintea sa!". Apoi, sare la altceva: "Am zburat și pe MiG-21 Lancer de trei ori. E un «plug« foarte bun!", e ironic pilotul de F16. "Admir stoicismul piloților români de pe aceste avioane. Dacă îi pui pe altceva, devin ași!".
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 03.02.14 14:22

Niels Schnecker își dă demisia din funcția de consilier al lui Crin Antonescu
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 17.12.13 9:06

http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013121794696/Actualitate/Sotia-lui-Niels-Schnecker-beneficiara-nepotismului-de-smecher-la-Transporturi.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 03.11.13 9:50

http://www.altermedia.info/romania/2013/10/05/identitatea-neidentificabila-a-lui-niels-schnecker/
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 26.09.13 17:48

http://www.ziuaveche.ro/revista-presei/revista-presei-niels-schmecker-a-lucrat-ba-n-a-lucrat-cu-reagan-191272.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 29.06.13 17:34

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/niels-schnecker-seful-campanie-crin-antonescu-fostul-iubit-elenei-carstea-spalat-wc-453429.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 29.06.13 12:26

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/niels-schnecker-seful-campanie-crin-antonescu-fostul-iubit-elenei-carstea-spalat-wc-453429.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 28.06.13 20:30

http://www.realitatea.net/niels-schnecker-directorul-campaniei-prezidentiale-a-lui-crin-antonescu_1214064.html
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 13.12.12 11:27

UPDATE Moderatorul Antena 3 Niels Schnecker, numit la conducerea CFR SA. Schnecker: „Cu durere în suflet, va trebui să refuz oferta”
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 19.09.12 10:58

Sandra Stoicescu și Niels Schnecker s-au antrenat și în avion pentru show-ul lui Negru
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 19.07.11 10:37

Niels Schnecker: Dacă ar veni la mine un tânăr antreprenor român i-aș spune: Pleacă din România! Du-te în Africa, e plină de oportunități!
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 17.07.11 11:11

Niels Schnecker: "Am muncit la administrația metroului, curățam wc-uri"
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 29.09.10 18:29

Niels Schnecker, colaborator oficial al PNL
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 28.09.10 15:37

Niels Schnecker, un PNL-ist vopsit în analistZilele trecute, cu ocazia așa-zisului miting sindical al polițiștilor ce și-au dezonorat propriul statut, se afla printre aceștia în månă cu un microfon al Antenei 3 un ciudat personaj, prezentat public drept analist financiar, dar care se întrebuința pe post de reporter de teren, intervievånd un cadru al poliției plin de table pe umeri. „Reporterul“ Antenei era Niels Schnecker, în aparență, la bază, recomandat drept prosper om de afaceri. De cånd prosperii businessmeni varsă o lacrimă pe umărul sindicaliștilor și cum a ajuns un „analist financiar“ să stea în stradă alături de pulimea reportericească a instituțiilor principale de atac mediatic ale Trusturilor din arealul PSD-ist? Cånd mai are timp oare omul de afaceri să afacerească și, de fapt, care sunt afacerile sale și ce-l månă pe domnia sa în luptă, alături de agregatul mediatic al unor personaje de stånga, „capitaliști“ comuniști cu evidente simpatii estice, în timp ce domnia sa se recomandă drept un fel de american, susținător al republicanilor din Statele Unite, grupare politică de dreapta.
Nu suntem singurii care și-au pus această întrebare. În spațiul public, analiști financiari autohtoni și-au pus întrebări similare, în plus demontånd în analize severe așa-sizele competențe financiare al analistului - reporter al Anteneilor lui Voiculescu.
„Cine este Niels Schnecker și ce naiba face el mereu la TV? Mă rog, nu la TV, la Antena 3. E unul dintre oamenii despre care nu am cum să înțeleg cum își cåștigă påinea.
E 9 dimineața, și nea Niels e la Antena 3 vorbind despre o eventuală revenire în țară a delegației FMI.
Asta după ce, aseară, se pare că a fost invitat la emisiunea lui Gâdea. De aici pleacă nelămurirea mea. Cånd mai are timp să analizeze financiar sau ce naiba face el pentru a trăi? Cånd mai bea o cola, cånd mai mănåncă o conservă de ton, cånd mai vorbește cu copiii, dacă o avea?... Later edit: E ora 10 jumate și nea Niels e din nou în direct, prin telefon, cu Stoiceasca la News Magazine“.

„Imparțialul“ analist „american“ lucrează pentru PNL

Într-adevăr, Niels Schnecker pare să fie prezent non-stop fie pe Realitatea, fie pe Antene, discutând despre orice, de la geopolitică la politică internă, de la sfaturi de viață pentru tineret la avioane și treburi strategice militare, de la bârfa de seară a lui Gâdea la probleme sindicale, competent în toate subiectele posibile, mai puțin în afacereza sa de bază.
Ceea ce nu cunoșteau comentatorii pe teme economice care au remarcat stupefiați inadecvarea „analistului economic“ este faptul că „imparțialul“ comentator a de toate și nimic este orice altceva decât imparțial, acesta fiind arondat unui partid, funcționând pe post de consilier/colaborator al parlamentarului PNL Raymond Luca, conform adresei de răspuns remise publicației „Curentul“ de către Biroul de Relații Publice al Senatului României.Un comentator mai atent la cifre și teme economice remarca: „Un nene, aseară, la Realitatea TV și FM, spunea că dacă după o creștere economică de 8% avem o recesiune de 4%, de fapt asta înseamnă o recesiune de 12%. Nu l-a contrazis nimeni. Ascultam la radio, nu știu ce specialist era ăla, dar m-aș bucura să văd televiziunile mai atente în alegerea invitaților. Eu știu că oamenii competenți nu spun lucruri spectaculoase, dar nici chiar așa. Observația nu a scăpat unui alt bloger atent care a lămurit misterul despre „nene“: „Niels Schneker îl cheamă (scris așa sau pe-aproape), și cândva parcă realiza emisiuni economice la TVR. L-am auzit și eu ieri cum spunea că după căderea asta spectaculoasă o să ajungem să cumpărăm pâinea la jumate și să ne mulțumim cu câte un singur cartof în ciorbă, deși după socotelile mele o recesiune de 4% venită după o creștere de 8% înseamnă că ar trebui s-o ducem puțin mai bine decât în 2007, nu ca pe vremea lui Ceaușescu, așa cum încerca ăla să ne convingă“.

„Schnecker face gafe economice de neiertat“

Un analist și publicist economic binecunoscut, Ion Radu Zilișteanu, completa într-o postare intitulată „Aritmetica lui Niels Schnecker“, dedicată aceluiași nene, profilul și competențele în ale economiei ale straniului și multifuncționalului reporter de teren al Antenei: „Personajul din imaginea alăturată se numește Niels Schnecker și prezenta cândva emisiuni cu teme economice la TVR. Eu însumi am fost invitat la cel puțin una dintre emisiunile lui. De la o vreme, a dispărut de la TVR și a reapărut, de câteva luni, la Realitatea TV. În seara asta, este invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la o emisiune dedicată contracției PIB în T1 2009, sub titulatura om de afaceri.
Niels Schnecker, care se intitulează consultant de afaceri, a răspuns primei întrebări într-un mod aiuritor. A spus că reducerea PIB cu 6,4% în T1 2009 față de T1 2008 conduce la o reducere a PIB la nivelul lui 2009, mult mai mare decât 6,4%, față de 4%, cât și-au propus autoritățile. Domnule Schnecker, abilitățile dvs. economice lasă muți muritorii de rând. La 31 decembrie 2009, calculul contracției economice se va face în raport cu 31 decembrie 2008, și nu cu T1 2008. Este o greșeală gravă din partea unuia care se pretinde consultant în afaceri și mai ales a unuia care apare la TV cu pretenții de specialist.
Constat că nu este prima eroare gravă televizată a lui Niels Schnecker. Citesc pe alt blog, în articolul «Matematica recesiunii» faptul că, pe 18 martie 2009, același personaj spunea că, dacă după o creștere economică de 8% avem o recesiune de 4%, de fapt asta înseamnă o recesiune de 12%.
Realitatea TV, în ultima vreme, în virtutea unor interese a căror subtilitate îmi scapă, invită uneori persoane neavenite pentru a-și da cu presupusul pe subiecte importante. Una dintre aceste persoane este Niels Schnecker. Nu a părut nimeni să sesizeze inadvertențele din discursul lui“.
Vexat Niels Schnecker i-a răspuns lui Ion Radu Zilișteanu precizând că „nu eu mă intitulez «consultant în afaceri», ci asta este ocupația pe care o am, în acest moment, în firma pe care o conduc (iar clienții mei par a fi de acord cu această îndeletnicire)“, nereușind însă să argumenteze nicicum incompetența comentariilor sale economice televizate copios la Realitatea, fapt remarcat și de Zilișteanu, care-i răspunde cu o ironie fină foarte politicoasă că „în ceea ce privește faptul că clienții dvs. sunt de acord cu îndeletnicirea de «consultant în afaceri», este alegerea lor“, dar că îi atrage atenția că degeaba „încearcă să deghizeze o greșeală prin trimiterea la metodologii, în loc să recunoască cavalerește că a greșit, pur și simplu“, cu privire la așa-zisa sa analiză. „Îmi mențin părerea că dl. Schnecker face gafe economice de neiertat pe ecranele TV“ - conchide fără drept de apel Ion Radu Zilișteanu.

„Analistul economic“ - un zero barat cu minus pe domeniul de afaceri

În ceea ce privește performanțele economice ale colaboratorului PNL-ist, am plecat de la propriile sale afirmații publice despre cum a făcut primul milion de dolari și am pus cap la cap profiturile din 1999 pånă în prezent ale firmelor lui Schnecker. Rezultatul? Găsim o pierdere globală de aproape 250.000 USD.Firmele pe care le are Schnecker în România sunt: Schnecker Van Wyk & Pearson (Romånia) S.A. (Cui 8781675); Schnecker Van Wyk & Pearson Pro Accounting & Tax S.R.L. (Cui 16266344); Schnecker Van Wyk & Pearson Pro Finance S.R.L. (Cui 16706445); Schnecker Van Wyk & Pearson Pro Retail S.R.L. (Cui18852757); Schnecker Van Wyk & Pearson Projects S.R.L. (Cui 17858921); Romania - Tours & Travel S.A., (Cui 6603582).
Prima firmă și cea mai importantă este Schnecker Van Wyk & Pearson (Romånia) S.A. (Cui 8781675), care are ca acționar pe Schnecker Van Wyk & Pearson (UK) Ltd, ambele firme fiind înființate în 1996. Cea din Marea Britanie este înmatriculată după cea din Romånia, adică pe 18.10.1996, conform datelor publice de înregistrare oferite de registrul britanic.
Profiturile firmelor lui Schnecker, obținute prin consultarea datelor de la Ministerul de Finanțe, arată performanțe cu totul și cu totul modeste, comparativ cu imaginea sa gonflată de megamilionar. Ba chiar ceea ce atrage atenția cu deosebire este că el nu a făcut profit nici măcar în 2008, cånd economia duduia în România.
Așadar, cine este marele expert, „analist“ și biznizmen care ne dă nouă lecții? La cum arată cifrele sale de afaceri avem temeiuri serioase să bănuim că trăiește de fapt din salariul de reporter la Antena lui Voiculescu, ca și Mircea Badea (cu deosebirea că Badea își merită banii măcar pentru că arată ca un piți frumușel pe placul celor ca Bucurenci).
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Admin la data de 28.09.10 15:35

Niels


Ultima editare efectuata de catre Admin in 22.07.15 18:10, editata de 10 ori
avatar
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

Vezi profilul utilizatorului http://talusa1946.forumculture.net

Sus In jos

Re: Schnecker[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum