ANNI DANIEL

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

Anni Daniel

Mesaj Scris de anita47 la data de 06.07.09 19:33

Rezumarea primului mesaj :

DRAGII MEI CITITORI

Fiind primea mea
incercare de a da friu liber imaginatiei va rog sa-mi scriei parerea
voastra despre carte. Sint pregatita sa primesc sfaturile voastre( bune s-au rele )pentru a putea sa-mi imbunatatesc stiul de scriere.
Multumesc


anita47

============================================
PRIMA MEA CARTE......ORICUI I SE POATE INTAMPLA.....
============================================
PAGINA 1.

MOTO.......dedic aceasta carte pritenei mele ANNITA pentru sprijitul ei,bunatate,profesionalism,curajul care o innobileaza nu numai ca om dar si ca o prietena de suflet.

- Ramolit prostavan,striga nervos Herman,accelerand ca sa poata depasii un Subaro care debea se tira pe sosea.
-Draga nu mai fi asa de agresiv si condu mai incet nu o sa pierzi cursa.
- Daca nu stie sa conduca si este si cu un picior in groapa sa stea acasa, reactiona el nervos din cale afara.
- Nu fi asa de tifnos .
- Scuze sint putin cam stresat.
Annita ofta. Ce naiba ii face pe barbati sa creada ca ei sint centru universului. Poate fi o caracteristica general a sexului masculin. Probabil si el o mostenise de la tatal lui care era cel mai egoist, nesuferit ,batrin care existase si pe care Annita il detesta.
-Nu uita sa-mi pui toate in regula pina ma intorc, sa confirmi prietenilor ca de paste mergem la ei si sa fi cuminte si sa te odihnesti.
Herman o saruta superficial pe obraz cobara din masina grabit se oprii in dreptul plecarilor se mai intoarse o data la sotia lui si ii striga..
- O sa te sun diseara
Apo se indrepta cu pasi repezi spre intrarea care ducea la scarile rulante.


Ultima editare efectuata de catre anita47 in 21.06.10 9:50, editata de 2 ori
avatar
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos


Re: ANNI DANIEL

Mesaj Scris de anita47 la data de 07.07.09 9:10

PAGINA 4

Toate aceste intrebari i se invirteau in minte repede si naucit. Nu mai putea gindii limpede. Annita lua o batista din geanta. Telefonul lui Herman era linga ea .Probabil ca el o sunase pe intrusa din viata ei de mai multe ori facindu-si planuri de intilniri in timp ce pe ia o mintea cu nerusinare.
Ura si furia o invadara puternic incit incepu sa le simpta gustul. O sa plateasca pentru ce i-au facut. Ii daruise 20 de ani din viata ei . Dar ce insemna pentru el? Ea totdeauna il admirase il respectase il iubise cu adevarat, iar el era numai un ticalos mincinos. Ea a crezut ca el e un om de onoare .Cit de mult se inselase.

-Incepusem sa ma ingrijorez ii spuse Ingrid lui Herman privindul in ochi. Credeam ca te-ai razgnindit.
- Nu fii prostuta . Sigur ca veneam>dar ce credeai ca sint un papa-lapte.
Ingrid isi baga mina pe sub canasa lui si il mingie pe spate
-Esti asa de nerebtatoare , dar sintem intr-un loc public ne vede lumea.
- Spargator de greva ce iesti
- Ce-ti pasa lumea o sa fie plina de invidie .Spune-mi dragule ai facut-o vreodata in avion ?
- Esti pur si simplu exagerata
- Nu dragule, tu esti cel care a dus o viata prea monotona pina acum. Dar uite ce se intimpla sint eu aici si se schimba situatia.
Si vrei sa fiu sincera daca nu o facem cit mai repede , simpt ca explodez.
Ingrid isi dezvalui picioarele lungi facindu-l pe Herman sa ofteze, apoi incepu sa toarca ca o pisica la urechia lui
- Ma faci sa gindesc copilareste. Apoi se uita spre tinara femeie care era alaturi de el.
Odata instalati pe locurile din avion Ingrid ii aminti sa inchida telefonul mobil.
- La dracu ,am uitat telefonul in masina la incarcat. Eu detest sa umblu fara telefon.Ar trebui sa o sun pe Annita sa-i spun de lucrul acesta.
-Ei bine atunci suna, ia telefonul meu.
Herman se strimba nu vroia sa vorbeasca cu Annita cind Ingrid era linga el. .Teoretic isi iubea sotia, erau impreun de atita vreme. Dar relatia actuala era primul lucru care i se intimplase vreodata si avea de gind sa profite din plin de ea.
Forma numarul de mobil al sotiei, dar nu raspunse nimeni.Se poate ca nu avea telefonul cu ea , si acest lucru la iritat la culme. Tipic Annita tot timpul uita sa-l ia cu ea . Si daca ar incerca sa il sune? De ce nu avea nesuferitul de telefon la ea sa poata sa-i explice situatia si pentru a evita orice problema care s-ar putea ivi.

Annita se privi in oglinda retrovizoare a masinii si se sperie.Arata deprolabil. De odata se auzi un avion care trecea pe deasupra ei .
Oare sotul ei si amanta lui se aflau in acel avion mina in mana,hlizindu-se unul la celalalt si prostindu-se ca doi adolescenti?
Annita dadu din cap in sens afirmativ.Era incredibil. Ei erau o familie inchegata si nu ar fi crezut ca tocmai ei sa i se intimple asa ceva.
Stia insa ca trebuie sa-si pastreze calmul.Dupa cca jumatate de ora Annita care conduse cu multa prudenta ajunse acasa si parca in fata casei lor.Scotoci dupa chei .Lacrimile intunecara din nou ochii erau lacrimi amare care ii curgeau pe obraji . Cind intra in hol era singura cu ea si cu supararea ei.
- Of Doamne! Ce ma fac? Uitase de mult de frica singuratatii, dar acum cazuse complect in ghiarele ei. Stomacul o durea . Valuri de panica o coplesau ,iar inima incepu sa-i bata intr-un ritm nebun.
Din departe i se paru ca aude o muzica dar constata ca era telefonul care suna. Nu voia sa raspunda. Vroia doar sa plinga si iar sa plinga.
Telefonul fix incepu si el sa sune. ....-Lasati-ma in pace, a srigat din rasputeri....dar pe robot se auzi vocea ficei ei.,,Mami sint la servici o sa te sun mai tirziu,vreu sa te vad,,,
Statea ghemuita pe canapeua din salon si se gindea. Acum era sigura ca sotul ei avea o aventura, i-o demonstra atit de multe lucruri ,atit de marunte ,dar evidente indicii care pina in prezent , nu le observase .Toate aceste indicii clasice de care vorbeau cam toate femeile. Annita strinse din buze. Isi aminti de ultinul Paste atunci obsrvase pentru prima data o schimbare in relatia lor. Dar a considerat-o ca un lucru trecator. Se mai intimplase sa observe la el o tulburare si o indiferenta a relatiei, dar au trecut usor peste acest gen de divergente. Dar azi ii era clar el avea o relatie cu mult timp inainte cu aceasta femei. Era incredibil. Aceasta latura a lui Herman pe care credea ca o cunoaste, de fapt nu a cunoscut-o cu adevarat . Dadu din cap in semn de uimire.
Timplele incepu sa-i zvicneasca asa ca se duse la bucatarie sa ia o pastila.
Telefonul suna din nou. Deodata in robot se auzi vocea lui Herman.
Annita se uita uluita la telefon -,,,unde umblii te-am cautat si pe mobil,probabil ca iar l-ai uitat acasa.....
-Pina aici .M-ai jucat pe degete .Pina aici gata cu toaste aceste minciuni,a venit momentul adevarului. Privirea ii era din ce in ce mai aspra, iar minia i se amplifica cu fiecare minut.


Ultima editare efectuata de catre anita47 in 27.07.09 15:08, editata de 1 ori
avatar
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ANNI DANIEL

Mesaj Scris de anita47 la data de 06.07.09 21:53

PAGINA 3

Annita simtii ca i se scurge singele din vine .inima isi incetinii bataile provocind-i greata. Era ca si cind cineva o livise in pipt. Involuntar lua cale intoarsa. Visez isi spuse in gind ,si se uita din nou in jos la scarile rulante . Nu. Nu era un vis Herman si tinara femeie tocmai se indeptartau discutind si rizind insufletiti.
Frica puse stapinire pe ea . -...Ce se intimpla? se indeparta de scarile rulante si atunci ii vazu din nou margind spre o noua destinatie de data asta stia sigur unde se duc. Cum putea sa-i faca una ca asta si sa o duca pe aceea femeie acolo unde ei si-au petrecut multe nopti firbinti impreuna?.
Lacrimile ii intunecara ochii , iar gitul ii era uiscat neputind nici sa inghita. Intr-un gest de disperare isi prinse capul in miini si plinse pina nu mai simti ca are suflet.
Dece i se intimpla tocmai ei? Tocmai lor? Cum e posibil ca viata ei in deplina armonie sa se transforme doar intr-o singura clipa ,intr-o catastrofa totala. Oare de cit timp avea Herman o relatie cu aceasta femeie. Oare se intampla sa vina din patul acestei femei direct in patul ei??Numai gindul acesta ii provoca greata. Oare cum a reusit el sa se ascunda??? Ce avea sa faca de acum incolo.?


Ultima editare efectuata de catre anita47 in 27.07.09 14:55, editata de 1 ori
avatar
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ANNI DANIEL

Mesaj Scris de anita47 la data de 06.07.09 20:04

PAGINA 2

Herman se uita la ceasul de la mana si se indrepta spre sarile rulante de la ,,plecari. Isi lega inca o data nodul de la cravata ,ca sa fie singur ca arata bine si aseja bagajul pe banda .Pe aeroport era o nebunie de nedescris.apoi se uita grabit la listele de zbor nu intirziase si ofta usurat.
Deodata in tot departamentul de plecari se auzi,, Dl.Herman N. este rugat .... atunci zimbi pe sub mustata ,stia exact cine era la celalat capat al telefonului.

Annita se suii in masina si puse CD sa aculte muzica ei preferata., cind observa ca telefonul mobil al sotului ramasese conectat la incarcator.
O sa innebuneasca fara telefonul lui. Asa ca vira stiinga convinsa ca-l va pinde pe sotul ei inca la ghiseul de plecari. Ajunsa la usa parca in graba , alerga spre sala de plecari care tocmai anunta ca se inchide pentru plublic..Se uita indelung la pasagerii case se grabeau ,fara incetare. Nu stia numarul zborului dar stia exact unde trebuia el sa zboare.
Dindu-se inapoi pentru a privi la monitoare ochii ei se indreptara catre scarile rulante isi vazu sotul. incerca sa-l strige dar el nu auzi.
Si deodata stupoare ... Ce cauta el la Sosiri. Acum ii vedea in capul scarilor ,si brusc,ochii i se holbara cuprinsa de soc si un nod teribil ii se puse in git ramanind fara voce.
O tinara femeie inainta spre el si spre groaza ei sotul ei o intimpina cu o imbratisare si o sarutare pasionala.


Ultima editare efectuata de catre anita47 in 27.07.09 14:51, editata de 1 ori
avatar
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Anni Daniel

Mesaj Scris de anita47 la data de 06.07.09 19:33

DRAGII MEI CITITORI

Fiind primea mea
incercare de a da friu liber imaginatiei va rog sa-mi scriei parerea
voastra despre carte. Sint pregatita sa primesc sfaturile voastre( bune s-au rele )pentru a putea sa-mi imbunatatesc stiul de scriere.
Multumesc


anita47

============================================
PRIMA MEA CARTE......ORICUI I SE POATE INTAMPLA.....
============================================
PAGINA 1.

MOTO.......dedic aceasta carte pritenei mele ANNITA pentru sprijitul ei,bunatate,profesionalism,curajul care o innobileaza nu numai ca om dar si ca o prietena de suflet.

- Ramolit prostavan,striga nervos Herman,accelerand ca sa poata depasii un Subaro care debea se tira pe sosea.
-Draga nu mai fi asa de agresiv si condu mai incet nu o sa pierzi cursa.
- Daca nu stie sa conduca si este si cu un picior in groapa sa stea acasa, reactiona el nervos din cale afara.
- Nu fi asa de tifnos .
- Scuze sint putin cam stresat.
Annita ofta. Ce naiba ii face pe barbati sa creada ca ei sint centru universului. Poate fi o caracteristica general a sexului masculin. Probabil si el o mostenise de la tatal lui care era cel mai egoist, nesuferit ,batrin care existase si pe care Annita il detesta.
-Nu uita sa-mi pui toate in regula pina ma intorc, sa confirmi prietenilor ca de paste mergem la ei si sa fi cuminte si sa te odihnesti.
Herman o saruta superficial pe obraz cobara din masina grabit se oprii in dreptul plecarilor se mai intoarse o data la sotia lui si ii striga..
- O sa te sun diseara
Apo se indrepta cu pasi repezi spre intrarea care ducea la scarile rulante.


Ultima editare efectuata de catre anita47 in 21.06.10 9:50, editata de 2 ori
avatar
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: ANNI DANIEL

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum